HTML

Moormotáék és a Túr dö Talp

Remélem, időben kialakul. Gyerekekről, fotózásról biztosan lesz benne szó.

Friss topikok

Linkblog

Magam-magam ünneplése

2009.01.21. 14:08 Somvirág

Talán hasonló módon ünneplem magam, mint József Attila 32 évesen. Csak én nem költök. Legalábbis verset nem.

Vannak ünnepek, amikor olyanok ünnepelnek vagy köszöntenek meg, akik eszembe sem jutnak, akikről álmodni sem merek. Aztán meg vannak ünnepek, amikor rám sem nyitják az ajtót. Nem tudom, ez miért van.

Az idén megköszöntöttem Ágnes nevű ismerőseimet. Eddig a legtöbbjüktől megkaptam a visszajelzést. De levél nincs, csak köszönet és visszapingelés. Családi ünneplés megtörtént hétvégén, kollégák ma húzogatták meg a fülem, a bacilus terén is megtörtént a fájlcserélés....... De a barátnőim nem lendültek be......... A testvérem telefonált ma és nem mondta, hogy boldog némdéj......... A lányom nem küldött egy susmust, hogy na, anya, boldog........ Utolsó emberemnek alig nevezhető hímnemű egyén tegnapi válaszlevelemre reagálva szintén csak annyit küldött levelében, hgy boldog új évet......... (továbbra sem értem, miért küld bármit is, mit akar még, amikor úgy zárta le a dolgainkat, hogy azt sem mondta, mukkkk). Egyedül reggel az abc-ben, ahol a bort vettem a munkahelyi ünnepléshez, ott "vette" le a pénztáros lány, hogy a ruházatom nem arra utal, hogy a bolt előtt azonnal tépem ki a dugót és lehúzom a bort, ami az üvegben van. Ő kérdezte meg, milyen névnapot ülünk éppen és ő húzogatta meg a fülem szóban - ami jól esett. Bár gyanítom, reggel fél hétkor ez inkább részéről az ő ébredezését segítette elő, de a lényegen nem változtat, jól esett.

Persze, lehet, hogy csak a levelezőrendszerrel van a baj, valahogy itt bent a munkehylen a fránya freemail rendszerhibát jelez, lassú, leáll és nem működik. Otthon gyorsabb, igaz, már ott sem a régi. Szóval, félre minden rosszindulatot és fogjuk rá a multikra (T-Online-hoz tartozik a freemail)!

Mielőtt elfújom a gyertyát, lehet egy kívánságom: szeretnék más életet élni! Olyat, ahol megköszöntenek, ahol van szerelem, egészség és biztonság.

Jajj de pesszimista hangulatú lett, még szerencse, hogy nem a születésnapomat ülöm ma éppen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://moormota.blog.hu/api/trackback/id/tr79893418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása